KOKOSOVÝ OLEJ z Ria India

Kokosový olej má mnohostranně využití. Na masáž a to těla i hlavy, ale je chladivý, tak především v letních měsících, jako potraviny, protože má dlouhou trvanlivost a je velice výživný a zdravý,
ale především k čištění ústní dutiny – zubů. Po delším používání sami zjistíte, že zuby i bělí.

Ale jeho hlavní předností je náhrada zubních past a to i těch údajně nejkvalitnějších, protože jsou plné sulfátů, fluoridu a toxických látek. Kokosový olej má až zázračnou moc proti zubnímu kazu, posiluje dásně. To zjistíte velmi brzy, jakoby se Vám dásně vyplňovaly a ne ustupovaly, jak se všeobecně děje. Kokosový olej likviduje většinu bakteriáních kmenů, ústní plísně a nechvalně známé kvasinky candida albicans. Třeba se ptáte, proč jsem tak unavený, možná je za Vaší slabostí právě kandidóza.

Možná to bude pro Vás velká změna, vyměnit škodlivé zubní pasty přímo za kokosový olej. Alternativou mohou být přírodní zubní pasty bez škodlivých chemikálií a nebezpečného fluoru, které ve velkém výběru nabízíme v prodejnách Ria India, nebo na e-shopu. Pasty nejsou našlehány vzduchem, stačí na kartáček použít množství velikosti hrášku.

Dr Vasant Lád, ájurvédský lékař,kterého úžasná učebnice ájurvédy byla nyní přeložena i do češtiny, uvádí, že na západě si čistíme zuby jako záchod a upozorňuje především na nebezpečí ustupujících dásní a škálu nemocí, které zubům, dásním a ústní dutině způsobujeme. Také on doporučuje „žvýkat olej“ a to může být kromě kokosového i jiný organický. V nabídce Ria India najdete mnoho druhů, všechny zdravotně nezávadné,organické, za studena lisované, testované.

Pro jakýkoliv dotaz i objednávku bude nejlépe, když mi pošlete e-mail, ráda Vám poradím. Pokud nebudu vědět, mám se kde zeptat. Jsem ve spojení se skutečně špičkovými praktiky a učiteli. Kdybych Vám prozradila s jakými, tak jdete do kolen.

Musí Vám stačit, že jste v dobrých rukách. Omlouvám se za tato slova, ale píši zde jako svým přátelům a ti vědí, že to myslím vždy dobře.
Vaše Marie Ria

KOKOSOVÝ OLEJ ve skle, plastu, papírové krabičce, HOT, MIDLE… Například čtvrt litru ve skleněné láhvi nejvyšší kvality 80,- Kč
Zubní pasty : 20 druhů 100 g od 80,- do 115,- Kč (nejžádanější Red Dabur, Neemová, Himalaya, Meswak).

Hodně žádaná je ověřená praxí na paradentózu. Ta stojí 95,-

Přidat komentář.

Napsat komentář