Indický víkend na Lipně jaro 2014

Zdravím Vás všechny v roce 2014.
Dovoluji si Vás upozornit, že letošní Indický víkend na Lipně se již nachází ve fázi příprav. Chceme pro Vás připravit bohatý a pestrý program tak, jak jste u nás zvyklí.

Termín konání byl v návaznosti na volné termíny lektorů z Indie a Nepálu stanoven na23.-25.5.2014, tak si jej prosím poznamenejte do diáře :)

Přesný program a harmonogram víkendu bude včas upřesněn a zveřejněn, ale můžu již prozradit, že se můžete krom povídání a dokumentárního filmu o indických Knihovnách palmových listů (plus nabídka zájezdu s návštěvou a výkladem) těšit na různá dechová i jiná cvičení, návody na detoxikaci organismu v napojení na individuální pokračování u Vás doma.

indicky-vikend-na-lipne

Indickou medicínu již určitě všichni znáte buď z osobních zkušeností na svém těle či alespoň ze svého okolí, z vyprávění. Z médií pravděpodobně bohužel nikoliv, to není pro zdejší farmaceutickou lobby prospěšné, výhodné 😉 Indické medicíně a áyurvédě se bude věnovat i přednáška s výkladem o jednotlivých lécích a potravinových doplňcích, způsobech a možnostech jejich využití a aplikování na konkrétní zdravotní problémy. Osobní zdravotní konzultace, masáže a mnoho dalšího.

Tolik nástin programu letošního jarního již tradičního Indického víkendu na Lipně.
Přihlášky na ria.india@centrum.cz či 777039015

Za tým organizátorů – TĚŠÍME SE NA VÁS 

Marie Ria Rychlíková

Tags:

Přidat komentář.

Napsat komentář